Aanbieding!
Op voorraad

JURA S8 MOONLIGHT SILVER INCLUSIEF KOFFIE VOOR DE EERSTE 300 KOPJES

1,311.49

EAN: 7610917153824 Categorieën: ,

Beschrijving

JURA S-serie is de meest complete machine in het mediumsegment. Hij kan alle producten maken die de grotere machines produceren, is lekker compact, fraai gestyled en voorzien van een prachtig groot touchscreen die je naar eigen inzicht kan indelen.

Dat touchscreen biedt je de mogelijkheid om naar eigen inzicht de producten in te delen en te benoemen. Zo kan je een sterke en een minder sterke koffie (of cappuccino enz.) een eigen naam meegeven om het onderscheid te maken. Dat inrichten en benoemen gaat makkelijk met de standaard meegeleverde Smart Connect adapter en JOE app waardoor je de machine kan instellen en bedienen met je smartphone of tablet.

De machines in de JURA S-serie zijn voorzien van infrarood bonenbewaking. Deze machines kunnen dus, in tegenstelling tot minder kostbare machines, voorafgaand aan het bereiden van koffie aangeven wanneer de koffiebonen bijgevuld moeten worden. Dat lijkt een overbodige luxe, maar het voorkomt dat je slappe koffie krijgt omdat gedurende het malen de koffie op raakt.

Puntje van aandacht: de Moonlight Silver en Chroom versies zijn voorzien van een hoogglans gepolijst (spiegelend) bonendeksel, de Piano Black versie heeft een zwart kunststof bonendeksel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JURA S8 MOONLIGHT SILVER INCLUSIEF KOFFIE VOOR DE EERSTE 300 KOPJES” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *