Aanbieding!
Op voorraad

JURA WE 6 PIANO BLACK INCLUSIEF KOFFIE VOOR DE EERSTE 300 KOPJES

1,221.40

EAN: 7610917154173 Categorieën: ,

Beschrijving

De JURA WE6 is voorzien van het P.E.P. systeem voor de perfecte espresso, een Professionele Aroma molen voor snel & vers vermalen koffie en een vacuüm clean zetgroep voor zuivere koffie.

Het is JURA’s kleinste machine voor klein zakelijk gebruik. Overal waar je een stopcontact hebt, kan je de JURA We6 gaan gebruiken. Je vult de watertank met vers water en het bonenreservoir met vers gebrande koffiebonen en je kan met 1 druk op de knop gelijk ristretto, espresso of ‘gewone’ koffie maken.

Het kleuren TFT scherm neemt je als gebruiker bij de hand en geeft direct duidelijk overzicht in de mogelijkheden. Met de knoppen naast het scherm kies je welk product dat je wenst.

Het onderhoud van de JURA We6 is ook eenvoudig: de machine houdt zelf bij wanneer je het apparaat dient te reinigen of ontkalken. De machine voert dat programma ook nog eens zelf uit. Jij kiest als gebruiker slechts wanneer dat kan gebeuren.

De JURA WE6 Professional is fijn wanneer je vooral espresso, koffie en heet water wenst te gebruiken op een locatie waar geen vaste wateraansluiting mogelijk is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JURA WE 6 PIANO BLACK INCLUSIEF KOFFIE VOOR DE EERSTE 300 KOPJES” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *