Aanbieding!
Op voorraad

JURA GIGA 3C ALUMINIUM INCLUSIEF KOFFIE VOOR DE EERSTE 300 KOPJES

4,280.00

EAN: 7610917153985 Categorieën: ,

Beschrijving

JURA vernieuwde de JURA Giga X3 en deze heet nu de Giga X3 EA. Dat is de manier waarop JURA haar modeljaren gaat aangeven. Even wennen, maar zo weet je in ieder geval dat je de nieuwste hebt.

Niet heel veel is vernieuwd, de vernieuwing concentreert zich op het nieuwe touchscreen display, de uitloop en de lekbak. Het touchscreen kennen we al van de JURA Z8, X10 en Giga X8. Werkt snel en prettig, maar het blijft gepiel als je kunstnagels hebt.

De JURA Giga X3 heeft een intern waterreservoir van 5 liter (ca. 40 koppen koffie) en de JURA Giga X3c heeft een wateraansluiting. De nieuwe uitloop heeft de nieuwe, makkelijker schoon te houden, melkschuimer.

De software is ook verbeterd voor het onderhoud van de melkschuimer, handmatig reinigen behoort nagenoeg tot het verleden. Prettig aan de nieuwe lekbak is dat deze volledig vaatwasser bestendig is en ook beter gebalanceerd. Dat merk je in de praktijk vooral bij een volle lade. Die lade is optioneel aan te sluiten op de afvoer en doorvoer (voor koffieresidu).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JURA GIGA 3C ALUMINIUM INCLUSIEF KOFFIE VOOR DE EERSTE 300 KOPJES” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *