• Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van extra aanbiedingen!

 • Laagste prijs garantie

  Gegarandeerd de laagste prijs.

  Persoonlijk advies

  Advies en oplossingen op maat.

  Gratis bezorging

  Vanaf €250,- gratis transport.

  Verzenden en retourneren

  Op deze pagina leest u hoe de verzending van uw bestelling verloopt en wat de voorwaarden voor retourneren zijn.


  Verzending


  Levertijden
  Het verschilt per product of aantal wat de levertijd van uw bestelling is. De normale levertijd van uw bestelling is binnen 24 uur. Mocht dit anders worden dat nemen wij hiervoor contact met u op.


  Verzendkosten
  Bij bestellingen in Nederland onder de €250,- betaald u €10,- verzendkosten. Bij bestellingen boven de €250,- verzenden wij uw bestelling kosteloos.


  Internationale verzending (International Shipping)
  Bij bestellingen vanuit het buitenland onder de €250,- betaald u €10,- verzendkosten. Bij bestellingen boven de €250,- berekenen wij geen verzendkosten. Wij zijn genoodzaakt om naast de verzendkosten een buitenlandtoeslag te hanteren. Voor landen binnen de Europese Unie rekenen wij een toeslag van €50,- per bestelling.

  For orders from abroad under €250,- we charge you a shipping fee of €10,-. We do not charge shipping costs for orders over €250,-. We are obliged to use a foreign surcharge in addition to the shipping costs. For countries within the EU we charge a surcharge of €50,- per order. 


  Retourneren


  Mocht het product niet naar wens zijn of niet aan uw eisen voldoen dan kunt u het retourneren. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Hiervoor stuurt u een email met de reden van retournering naar info@eurocuisine.nl met vermelding van uw ordernummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor de verdere afhandeling van de retournering.


  Voorwaarden voor retourneren (Zakelijke klanten):